dilluns, 14 de setembre del 2009

Barcelona Weekend

Ahir vaig jugar el 50+10 del casino de barcelona.
Recomanable pels que comencem en el pòquer, tot i que una mica massa 'turbo'.
Amb nivells de 15 minuts, però amb cegues que pujen vertiginosament.
Abans del primer descans ( 4 nivells em sembla ) no vaig veure pràcticament cap ma jugable, tot i que el nivell dels participants fa que moltes ho fossin ( hi ha gent de tot tipus, mes de fluixos que de forts ). Total, que vaig arribar-hi amb una mica mes de l'inicial que eren 3000.
Després del descans em van entrar diferents mans decents, i vaig aconseguir posar-me al voltant dels 4500. Cap jugada destacable, un parell de robatoris i un 'squeeze' a 3 'limpers'.
Tot just començar després del segon descans, vaig aconseguir eliminar un jugador amb AQ i aconseguir un bon pot que em posava als 7000 punts.
Després dos canvis molt seguits de taula, 2 mans a cada només, on vaig tenir cartes però em van destrossar. Taules noves sense conèixer els jugadors, i em donen cartes per jugar ...
Res, que vaig tornar ràpidament als 4000 punts.
Aqui, amb les cegues molt altes, m'ho jugo tot amb 77, i trobo la cega gran amb parella de 10s.
Tinc sort i a la taula cau KAQKQ i partim el pot !!!
Al cap de poc, pràcticament obligat em triplico amb una parella baixa, contra KJ i J8, on ningú lliga res. Aqui ja estic amb uns 10000 punts, tot i que la mitjana ja passa de llarg els 15000 !
Amb cegues 2000/4000/400 me les roben sense opició i acabo el torneig amb un 'all-in' d'uns 3000 punts amb KQ, que em guanyen amb J6 ( J al 'flop' ).
Amb un total de 165 participants, em vaig quedar a les portes dels premis, quan ja només quedàven 3 taules de 9.
Però una gran experiència que penso repetir de tant en tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada